Eindelijk is het dan zo ver; de foto´s van onze bruiloft staan online. Het duurde even maar dan heb je ook wel wat: in totaal de 510 leukste foto´s (van de bijna 2000 ontvangen foto´s van vriendinnen, familie en fotograaf is dat best schappelijk). Mocht je nu helemaal wit wegtrekken omdat je geen tijd hebt om 510 foto´s te gaan bekijken; no worries. De foto´s zijn opgedeeld in dagdelen. Daarnaast kunnen we ook een keer afspreken en dan de hoogtepunten op DVD bekijken.

Dan nog even wat begeleidende woorden: Als je op een mapje hieronder klikt krijg je één of meerdere pagina´s met foto´s van dat dagdeel te zien. Als je vervolgens op een foto klikt kun je deze groter bekijken. Onder de foto (en ook als je met je muis over de foto heen gaat) zie je pijltjes naar links&rechts, als je hierop klikt ga je naar de volgende foto. Wil je een foto downloaden dan staat er onder de foto een diskette-icoontje; als je hierop klikt download je alleen die foto.

Let op: de slideshow en het downloaden gaat per pagina. Sommige fotoboeken hebben meerdere pagina´s en zul je dus na de laatste foto van de eerste pagina de foto moeten sluiten en onderaan de pagina op "volgende" moeten drukken om naar de volgende pagina te gaan. Daarnaast waren de orginele bestanden zo groot dat we de foto´s verkleind op de site hebben gezet. Wil je de foto´s dus groter hebben voor (grotere) afdrukken dan moet je ons even mailen of een DVD-tje meenemen/opvragen.

Wij wensen iedereen veel kijkplezier en hopen dat jullie net zo veel nagenieten bij de foto´s als wij.