Na afloop van Beatstad op 1 september 2007 zijn we "vriendje en vriendinnetje" geworden. We kenden elkaar al een tijdje maar durfden er eerst allebei niet helemaal voor te gaan en nu was de tijd er rijp voor.

In het begin van onze relatie waren er veel hobbels in Anouks leven: ze moest van baan veranderen en ook haar huis uit en alsof dat nog niet genoeg veranderingen waren, overleden ook nog haar katjes Ben&Jerry. Maar gelukkig was Robert er om Anouk over al deze hobbels heen te helpen.

Omdat Robert altijd bij Anouk sliep, woonden we eigenlijk al vanaf de eerste dag al onofficieel samen. Maar toen Anouk in het voorjaar van 2008 wederom moest verhuizen, omdat haar tijdelijke onderkomen werd verkocht, is ze officieel bij Robert komen wonen. Begin 2009 hebben we eindelijk een huis van ons samen gekocht. Na, in anderhalf jaar tijd, drie keer te zijn verhuisd zijn we nu even blij met een vaste stek. En in juli 2009 kwamen toen Puck&Sam en zij maken voor nu ons gezin compleet.

Op 15 augustus 2009, na bijna twee jaar verkering te hebben gehad, heeft Robert Anouk, tijdens een picknick in Clingendael, ten huwelijk gevraagd. En nu, bijna een jaar later, gaan wij op vrijdag 27 augustus 2010 trouwen, dit is op een paar dagen na drie jaar verkering nadat we "vriendje en vriendinnetje" zijn geworden. Vanaf die dag zullen wij door het leven gaan als Robert en Anouk Waterreus-Maltha.

Arnold Harteveld
Eén van beste vrienden van Robert
Jorien Maltha
Jongere zus van Anouk