Vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag (A4):
Den Haag-Zuid aanhouden, afrit 10 ‘Plaspoelpolder’ nemen. Onder aan de afslag naar rechts. Bij de eerste stoplichten rechtsaf de Veraert-laan op. De Veraertlaan gaat over in de Burgemeester Elsenlaan, wanneer de weg (en trambaan) een grote bocht maakt naar links. Bij het stoplicht in deze bocht slaat u rechtsaf, de Limpbergstraat in. Aan het einde van de Limpbergstraat komt u uit bij het water. U slaat hier rechtsaf, het Jaagpad op. Na korte tijd ziet u een afslag aan uw linkerhand, dit is een doodlopende weg en lijkt een fietspad. U moet deze weg in, onder het viaduct van de snelweg door. U blijft langs het water rijden tot u de parkeerplaats van Herberg Vlietzigt bereikt. Deze bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit Rotterdam, Delft en Den Haag (A13):
Afrit 8 ‘Delft Noord’. Linksaf de Brasserskade/Kfar-Savaweg die overgaat in de Vrijenbanselaan (vanuit Den Haag direct rechtsaf de Vrijenbanselaan op). De trambaan volgen en op de brug rechts aanhouden. Rechtsaf de Wateringseweg op (bij het Calvébruggetje). De Wateringseweg volgen en bij de splitsing met `t Haantje en de Lange Kleiweg rechtsaf het Jaagpad op. Er staat een bord; doodlopende weg. Niets is minder waar, want daar ligt Herberg Vlietzigt en dat is het einde!

Let op: Vanuit de richting Den Haag, Utrecht en
Amsterdam huisnummer 5 ingeven op uw navigatie. Voor
printen van de routebeschrijving ga naar: http://www.herbergvlietzigt.nl (pdf)

kaartgroot kaartdichtbij

Komt u met tram 1 dan stapt u uit bij de halte Vlietbrug. U staat nu aan de overkant van het Jaagpad. Via het viaduct steekt u het water over, om zo op het Jaagpad uit te komen. Als u aan de andere kant van het water staat, loopt onder het viaduct door. Het lijkt alsof u een dood lopende weg op loopt, dit is echter wel het Jaagpad. U blijft langs het water lopen, na ca. 10 minuten lopen ziet u Herberg Vlietzigt aan de rechter kant.

Komt u met tram 17 dan stapt u uit bij de halte Patentlaan. U staat nu op de Veraertlaan, De Veraertlaan gaat over in de Burgemeester Elsenlaan, wanneer de weg (en trambaan) een grote bocht maakt naar links. Bij het stoplicht in deze bocht gaat u rechtsaf, de Limp-bergstraat in. Aan het einde van de Limpbergstraat komt u uit bij het water. U gaat hier rechtsaf, het Jaagpad op. Na korte tijd ziet u een afslag aan uw linkerhand, dit is een doodlopende weg en lijkt een fietspad. U moet deze weg in, onder het viaduct van de snelweg door. U blijft langs het water lopen, na ca. 10 minuten lopen ziet u Herberg Vlietzigt aan de rechter kant.

Voor actuele informatie en tijden van deur tot deur kijk op http://www.9292ov.nl of print de OV routebeschrijving op: http://www.herbergvlietzigt.nl (pdf)

tramkaart